Kunst Etentje

Kunst Etentje. Dankzij onze aandachtige en gepersonaliseerde service, is restaurant bienvenue zowel geschikt voor uw zakendiner evenals voor uw romantisch etentje bij kaarslicht. Elke 3 maanden stellen we het werk van kleine of grote kunstenaars tentoon in onze expositieruimte die je gratis kan betreden. Een etentje is er nooit gewoon, een ontmoeting nooit ver weg. Even niets, even weg, gewoonweg genieten.

99 95

Uitgelicht 99 95

Een etentje is er nooit gewoon, een ontmoeting nooit ver weg. We delen onze liefde voor kunst graag met jou. Elke 3 maanden stellen we het werk van kleine of grote kunstenaars tentoon in onze expositieruimte die je gratis kan betreden.

Onze barkeepers verstaan de kunst om het elke avond gezellig te maken.

We delen onze liefde voor kunst graag met jou. Oct 25, 2021 · in de poortersloge in brugge loopt een tentoonstelling met een selectie van de deelnemers aan de tweejaarlijkse wedstrijd voor jonge actuele beeldende kuns. Elke 3 maanden stellen we het werk van kleine of grote kunstenaars tentoon in onze expositieruimte die je gratis kan betreden. We delen onze liefde voor kunst graag met jou. Dat is voor ons gastvrijheid, daar doen we het. Het gevoel van onder vrienden te zijn? Onze barkeepers verstaan de kunst om het elke avond gezellig te maken. Even niets, even weg, gewoonweg genieten.

99 95

Even niets, even weg, gewoonweg genieten.. Dankzij onze aandachtige en gepersonaliseerde service, is restaurant bienvenue zowel geschikt voor uw zakendiner evenals voor uw romantisch etentje bij kaarslicht. Het gevoel van onder vrienden te zijn? Elke 3 maanden stellen we het werk van kleine of grote kunstenaars tentoon in onze expositieruimte die je gratis kan betreden. Dat is voor ons gastvrijheid, daar doen we het. Even niets, even weg, gewoonweg genieten. Oct 25, 2021 · in de poortersloge in brugge loopt een tentoonstelling met een selectie van de deelnemers aan de tweejaarlijkse wedstrijd voor jonge actuele beeldende kuns. Castell is zo'n plek waar iedereen zich thuis voelt. Een perfecte aanvulling van je etentje, evenement of verblijf in onze b&b. Onze barkeepers verstaan de kunst om het elke avond gezellig te maken... Onze barkeepers verstaan de kunst om het elke avond gezellig te maken.

Popular posts from this blog